Koebenhavn-kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Klinik til leje i Østerbro

24 m2 klinik i Østerbro til leje

Nemmere bliver det ikke, at leje et lokale. Fra Pr. time, faste dage, uger og weekender.

Klinikfællesskab med en imødekommende og varm atmosfære på indre Østerbro

Det er lyse og venligt indrettet lokaler og et stort lyst venterum, som du og dine klienter møder som det først.
Klinikken består af 4 lokaler som er ideelle for en bred vifte af terapeuter og behandlere. I weekender og aftener er der et lokale der er stort nok til at kan blive brugt til workshop, grupper og undervisning

Når du er en del af fællesskabet for du udleveret en nøgle der giver dig adgang når som helst det passer dig og dine klienter.

Der kan laves individuel aftale, eks. et fuldtids møbleret lokale eller eksempel på en pris: 10 timer for 1200,- kr./md. Ekstra timer for 120,- KR. Der er kaffe og the med i prisen.

Der er en varm og venlig atmosfære hvor der bliver kræset omkring dig og dine klienter med friske buketter i lokalerne. Hvor vi løbende får positive tilbagemeldinger på vores måde at være på, og indretningen.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende fremvisning.
Besøg gerne vores hjemmeside for mere info

PS. Klienter og behandler synes det er rart der er hurtigt tilgang via offentlig transport til Nørreport - Nordhavn - og Østerport station For ikke at glemme metroen ved Trianglen.